MIRŐL IS SZÓL a TEMPTU AIRBRUSH MAKEUP, amivel én dolgozom?


A TEMPTU PRO Amerika vezető airbrush sminkmárkája. A Temptu sminktermék rendkívül széleskörű palettával rendelkezik: alapozók, pirosítók, highlighterek, bronzosítók, korrektorok, kontúrozók, szemhéjfestékek,szemöldökfestékek.Mindenhol alkalmazhatjuk, arcon, nyakon, dekoltázson, kezeken, lábakon, bárhol.

Széles skálájú sablonjaim segítségével 2-3 napig tartó, majd lemosható tetoválásokat is lehet készíteni airbrush technikával.
A Temptu airbrush technológia higiénikus eljárás.Az S/B szilícium alapú festékek tiszta, természetes pigmenteket tartalmaznak, nem allergizálnak, nem tömítik el a pórusokat, nem komedogén, a bőr szabadon lélegzik, így az érzékeny, vagy problémás bőrű vendégeknek is kitűnő megoldást nyújtanak. A Temptu festékeivel akár egy teljes napig tart a smink. Könny-és verejtékálló, nem kenődik el, ezért kifejezetten ajánlom különleges alkalmakra, legyen az egy esküvő vagy egy esti parti.A tökéletes fotók és HD kamerák feladták a leckét a sminkesek számára. A menyasszony mindig a legtökéletesebbet szeretné, reménykedve abban, hogy egész addigi életében a legcsodálatosabbá varázsolod. Az airbrush segítségével még precízebb pontossággal érhető el a fedés, mint valaha, egyenletes, harmatkönnyű smink készíthető.
Egy esküvő sem múlik el örömkönnyek nélkül. Ám ezek az örömkönnyek könnyen a menyasszony rémálmává válhatnak, ha elfolyik a gyönyörű smink, nyomot hagyva a mesés esküvői ruhán.A TEMPTU HD makeup könny-és verejtékálló, így garantálható e kellemetlenségek elkerülése.


     

A TEMPTU airbrush makeup számos hollywood-i filmben bizonyított már.A sminkeseknek olyan követelményeknek kell megfelelniük, mint például gyorsaság, tartósság, látványosság, legyen a smink könny és izzadságálló. Ezeknek a követelményeknek bizony nem minden sminkanyag tesz eleget. A TEMPTU-t azért választják a legnagyobb sminkesek, mert lépést tud tartani amodern HD kamerák tű éles felvételeivel.
A TEMPTU arcai között ikonok és dívák szerepelnek, mint Beyonce, Lady Gaga, Madonna, Cameron Diaz, vagy Janet Jackson.
A szupermodellek is beálltak a Temptu airbrush makeup táborába olyan nevekkel, mint Cindy Crawford, Naomi Cambell, Kate Moss és Temptuval készül a sminkje az összes Victoria Secret modellnek is.


A színfalak mögött használják olyan divatdiktátorok és divatházak, mint John Galliano, Christian Dior, Marc Jacobs, Chanel, Jean Paul Gaultier és az olasz Vogue.